Batmanda işten çıkarılan görme engelli

Batmanda işten çıkarılan görme engelli -İl Sağlık Müdürlüğü: Mehmetoğlu, ortaokul mezunu olması nedeniyle işten ayrılması gerekmiştir


BATMAN (A.A) - Batman İl Sağlık Müdürlüğü, görme engelli Nurullah Mehmetoğlunun ortaokul mezunu olması nedeniyle işten ayrılmasının gerektiğini bildirdi.
     İl Sağlık Müdürlüğünce, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde müteahhit firma elemanı olarak çalışan Mehmetoğlunun işten çıkarıldığı yönünde basında çıkan haberler üzerine açıklama yapıldı.
     Açıklamada, bugün basında yer alan haberde, Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çalışan Mehmetoğlunun işten çıkarıldığına dair bilgiler yayınladığı belirtildi.
     Yapılan incelemede hastanenin yapmış olduğu hizmet alımı ihalesinde teknik şartnamede işe alınacak kişilerin en az lise mezunu olması gerektiği şartının getirildiği kaydedilen açıklamada, Mehmetoğlu, ortaokul mezunu olması nedeniyle bu şartı taşımadığı anlaşıldığından işten ayrılması gerekmiştir. Mehmetoğlunun mağdur olmaması için başka bir birimimizde işine devamı sağlanacaktır. Basında yer alan haberin yanlış anlaşılmalara sebep olabileceği düşünülerek konunun açıklanmasına ihtiyaç duyulmuştur denildi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Nurten Aslan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Batmanda işten çıkarılan görme engelli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER