Batman İl Özel İdaresinde sosyal denge

Batman İl Özel İdaresinde sosyal denge tazminatı aylık 500 lira olarak belirlendi


BATMAN (A.A) - Batman İl Özel İdaresinde çalışanların maaşına eklenecek olan sosyal denge tazminatının aylık 500 lira olarak belirlendiği bildirildi.
     İl Özel İdare Meclis Salonunda Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Batman İl Başkanı Yusuf Çitçinin katılımı ile düzenlenen Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi töreninde konuşan Batman Valisi Ahmet Turhan, İl Özel İdaresi çalışanlarının maaşlarına eklenecek olan tazminat miktarının aylık 500 lira olarak belirlendiğini, Kurban ve Ramazan bayramlarında ise bu miktara 150 lira ilave edileceğini söyledi.
     Turhan, Batman İl Özel İdaresinin geçmişten gelen bazı sıkıntıların ortadan kaldırılmasıyla ve yapılan yeni düzenlemelerle bölgenin sayılı özel idarelerinden biri haline geldiğini ifade ederek, Bu kapsamda da hizmetin kalitesi ve verimliliği arttı. Genel sekreterimize ve çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum. Verilen tazminatın hizmet kalitesini daha da artıracağına inanıyorum dedi.
     Törene, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf Karatoprak, Bem-Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç ve İl Özel İdare personeli katıldı.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batman İl Özel İdaresinde sosyal denge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER