Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam:

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam: Üniversitemizde düzenlenen kurslar altın bilezik gibidir


BATMAN (A.A) - Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Üniversitemizde düzenlenen kurslar altın bilezik gibidir dedi.
     Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Gülhan Bağrıyanık, beraberindeki dernek üyeleri ile Prof. Dr. Uluçamı makamında ziyaret etti.
     Bağrıyanık, ziyarette dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdiği Prof. Dr. Uluçamdan çalışmalarına destek vermelerini istedi.
     Prof. Dr. Uluçam, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, kadınların toplumda önemli mevkilere geldiğini söyledi.
     Üniversite olarak her zaman girişimcilik konusunda gayret sarf eden dernekleri desteklediklerini ifade eden Uluçam, Bundan sonra da desteğimiz sürecek. Üniversite bünyesinde süs taşı atölyemiz bulunuyor. Sürekli Eğitim Merkezinde de önemli kurslar açıyoruz. Üniversitemizde düzenlenen kurslar altın bilezik gibidir. Bünyemizdeki kurslara katılmak isteyenler olursa yardıma hazırız. Üniversitemizin döner sermayesi daha önce yoktu. Son yıllarda döner sermayede gelişme kaydettik. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz dedi.
     Dernek Başkanı Bağrıyanık ise, dernek olarak düzenledikleri girişimcilik eğitimleri kapsamında 20 kadına tekstil eğitimi verdiklerini belirterek, Prof. Dr. Uluçamın desteklerini sürdürmesini beklediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Hüsnü Aydın / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER