Batman Valisi Arslandan bayram mesajı

Batman Valisi Arslandan bayram mesajı


BATMAN (A.A) - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Arslan, mesajında bayramlarda kaybolan ümitlerin yeşerdiğini, solan yüzlerin canlandığını, kırık kalplerin onarıldığını, her türlü insani ve ahlaki değerlerin toplumda ön plana çıktığını belirtti.
     Devletin sağladığı huzur ve güven ortamı içerisinde bütün vatandaşların, birlik ve beraberliği bozmaya çalışan kötü niyetli odaklara fırsat vermeden, hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmesinin en önemli dileği olduğunu belirten Vali Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Hoşgörü ve dostluk duygularının yoğun olarak yaşandığı bayram günlerinde, bayrama buruk giren şehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesiz, fakir ve muhtaç vatandaşlarımızı, hastalarımızı ziyaret ederek bayram sevincimizi onlarla paylaşmalıyız. Varsa ihtiyaçlarını giderme konusunda kendilerine yardımcı olmalıyız. Sevinçte ve kederde onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmeliyiz. Ortak sorumluluk anlayışı içinde Batmanımızı her alanda daha ileriye taşıyacak projeler üretip hayata geçirecek çalışmalar aralıksız olarak yapılmaya devam edilmektedir. Sorunlarımızın herhangi bir ümitsizliğe kapılmadan, el birliği ile üstesinden gelinebileceğine inanıyoruz. Devletimizin ve siz değerli halkımızın çabası ve katkısıyla, terör olaylarının en kısa sürede sona ereceğine, huzur, barış, dostluk ve kardeşlik içerisinde yarınlarımızı daha iyi inşa edeceğimize olan inancım tamdır.
     Vali Arslan, Batman il genelinde vatandaşların Kurban Bayramını huzur içerisinde geçirmesini sağlamak amacıyla her türlü tedbirin alındığını belirterek, şunları kaydetti:
     Siz değerli hemşehrilerimizden akraba ziyareti ve tatil amacıyla yapacağınız seyahatler esnasında trafik kurallarına uymanızı, bayram sevincinizi acıya ve hüzne dönüştürmemenizi özellikle istirham ediyorum.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Batman Valisi Arslandan bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER