Battalgazi Kaymakamı Aksoya veda

Battalgazi Kaymakamı Aksoya veda -Aksoy, düzenlenen iftarda protokol üyeleriyle bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Battalgazi Kaymakamlığından Niğde Vali Yardımcılığı görevine atanan Abdulmutalip Aksoy, kendisi için düzenlenen iftarda protokol üyeleriyle bir araya geldi.
     Hasan Basri Mesire Alanında düzenlenen iftara, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kaymakam Abdulmutalip Aksoy ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkanın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
     İftarın ardından konuklar, Silahtar Mustafapaşa Kervansarayında düzenlenen kokteylde sohbet etti.
     Milletvekili Şahin, Aksoyun Battalgaziye faydalı çalışmalar yaptığını belirterek, Eğer bulunmuş olduğunuz mekanlarda oranın hakkını verebilmişseniz, oraya sizden bir şeyler katabilmişseniz elbette ayrılık bir hayli zor olacak dedi.
     Şahin, Aksoyun yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını kaydetti.
     Aksoy da Battalgazide görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Battalgazi halkının samimi, misafirperver ve çalışkan olduğunu söyledi.
     Tarafsızlıktan ayrılmamaya özen gösterdiklerini dile getiren Aksoy, Ancak konu Atatürk ilke ve inkılapları olduğunda, konu devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü olduğunda elbette biz de tarafız. Bunu da her kesimde ifade ettik dedi.
     Belediye Başkanı Gürkan ise Aksoyun 3 yıllık hizmetlerinin takdire şayan olduğunu ve ilçelerine kalıcı eserler bıraktığını söyledi.
     Gürkan, konuşmasının ardından Aksoya plaket ve fotoğraf albümü hediye etti.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Battalgazi Kaymakamı Aksoya veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER