Bayburtta Badminton Oynuyorum, Sağlıklı Yaşıyorum projesi

Bayburtta Badminton Oynuyorum, Sağlıklı Yaşıyorum projesi tanıtıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Emniyet Müdürlüğünün Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürüteceği Badminton Oynuyorum, Sağlıklı Yaşıyorum projesi tanıtıldı.
     Bayburt Konağında yapılan tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Ali Gökay, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Atsız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın ile bazı kamu kurumu temsilcileri katıldı.
     Proje Koordinatörü Emniyet Amiri Doğan Yeni, Bayburtta 2008-2011 yılları arasında çocuk suçluluk oranında yüzde 22 oranında bir artış olduğunu belirterek, Biz de Emniyet Müdürlüğü olarak bu oranın minimize edilebilmesi için SODES kapsamında çeşitli projeler yaptık. Bunlardan biri de Badminton Oynuyorum, Sağlıklı Yaşıyorum projemiz. Bu projemizle Bayburttaki 100 çocuk 5 ay süresince badminton sporu yapacak dedi.
     Badminton sporunu salon sporu olduğu için tercih ettiklerini ifade eden Yeni, Bayburtta kış aylarının uzun olması bizi salon sporlarına yönlendirdi. Badmintonun hem salon sporu olması, hem de biraz daha keyifli bir spor olması nedeniyle badmintonu tercih ettik. İnanıyoruz ki bu sayede hem Bayburtta başarılı sporcular yetiştireceğiz, hem de çocuklarımızı fiziksel aktivitelere yönlendirerek zararlı alışkanlıklardan uzak tutacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburtta Badminton Oynuyorum, Sağlıklı Yaşıyorum projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER