Bayburtta asfaltlama çalışmaları

Bayburtta asfaltlama çalışmaları


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, kentte bugüne kadar hiç asfaltlanmamış 20 cadde ve sokağın bu yılki çalışma programına dahil edildiğini bildirdi.
     Polat, beraberinde AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ile Vali Nihat Üçyıldız Caddesinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını inceledi.
     Yolların düzeltilmesi çalışmasının kentin temel sıkıntısı olduğunu ifade eden Polat, Bu çalışmaların bir kısmı hükümetin şehir geçişi projesi kapsamında yapılıyor. Hedefimiz hükümetimizle ve kamu idarelerimizle birlikte şehrimizi modern bir görüntü kazandırmak. Vatandaşlarımızın standardı daha yüksek bir hayatı yaşamalarına vesile olmaktır dedi.
     Şehirdeki doğalgaz çalışmaları sonucunda kullanım oranının yüzde 85e çıktığını belirten Polat, şunları kaydetti:
     Buda demek oluyor ki Bayburtun toplam 10 bin tane abonesi var ve bunun 8 bin 500 tanesi doğalgaza geçti. Bayburtun şehir içinde şu anda kullanımda olan 119 kilometrelik sokak ve caddelerinin yüzde 85i kazıldı. Biz geçtiğimiz sürede kendi imkanlarımızla ancak tamir edebildik. Bayburtta bugüne kadar hiç asfaltlanmamış 20 cadde ve sokağının toplam 10 kilometrelik bir yol ağı var. Bunu da bu sene içerisinde asfalt çalışmaları planının içerisine aldık. Parke ve bordürünü yenilediğimiz caddelerin de aynı zamanda asfaltlamasını ve aydınlatmasını da yapacağız.
     AK Parti Bayburt Milletvekili Özbek ise çevredeki iller arasında doğalgaz aboneliği yüzde 85e ulaşan tek ilin Bayburt olduğuna işaret ederek, Bayburtun yol sıkıntısının nedeni de doğalgazdır. Yani hizmet gittiği zaman külfette maalesef oluyor. Vatandaşlarımızın sabırlarından dolayı da ben bütün Bayburtlulara teşekkür ediyorum. Bayburtta kış mevsimine girdiğimizde kimse artık yoldan, asfalttan, çukurdan bahsetmeyecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Burak Altunöz
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Bayburtta asfaltlama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER