Bayburtta doktorun darp edilmesi

Bayburtta doktorun darp edilmesi -Sağlık İl Müdürü Özbek: Acil tıp uzmanımıza yapılan saldırıyı tüm camiamıza yapılmış sayıyor, bu saldırıyı kınıyoruz


BAYBURT (A.A) - Bayburt Sağlık İl Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, Acil tıp uzmanımıza yapılan saldırıyı tüm camiamıza yapılmış sayıyor, bu saldırıyı kınıyoruz dedi.
     Özbek, yaptığı açıklamada, Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli Acil Tıp Uzmanı Dr. S.Gnin, emekli polis memuru tarafından yakınıyla ilgilenmediği gerekçesiyle darp edilmesinin sağlık camiasına üzüntü yaşattığını belirtti.
     Ülke genelinde son zamanlarda sağlık camiasına yönelik sözlü ve fiziksel şiddetin giderek arttığını ifade eden Özbek, Maalesef şirin ilimiz Bayburtta sağlık camiası olarak belki de en acı günlerimizden birini yaşıyoruz. Hastanemizin acil servisinde hastalara şifa dağıtmak, onların dertlerine derman olmak için gecesini gündüzüne katarak canla başla görevini yapmaya çalışan acil tıp uzmanımıza yapılan saldırıyı tüm camiamıza yapılmış sayıyor ve bu saldırıyı kınıyoruz diye konuştu.
     Olayın ardından gerekli başvuruların ilgili makamlara yapıldığını dile getiren Özbek, Yaşanan bu menfur saldırı üzerine Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi tarafından, bakanlığımızın başlatmış olduğu Beyaz Kod uygulamasıyla olay Sağlık Bakanlığımıza anında bildirilmiş olup, İl Sağlık Müdürlüğümüz Avukatlık Hizmetleri Bürosu tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur dedi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı / Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bayburtta doktorun darp edilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER