Bayburtun ilk özel koleji tanıtıldı

Bayburtun ilk özel koleji tanıtıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta, önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacak olan ve kentin ilk özel koleji olan Özel İffet Kolejinin tanıtımı yapıldı.
     Kolejin Müdürü Bekir Saliç, tanıtım dolayısıyla Lokman Hekim Derneğinde düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki eğitim öğretim yılında Bayburtun ilk özel kolejine kavuşacağını belirterek, eğitim ve öğretim gibi önemli bir faaliyette bulunmaktan ve güzide bir eğitim kurumunda kurucu müdür olarak görev almaktan büyük bir bahtiyarlık duyduğunu dile getirdi.
     Eğitim ve öğretim işinin özveri, sabır, aşk, şevk ve heyecan gerektirdiğini anlatan Saliç, kolej personelinin eğitim öğretim işinin ne kadar ciddi bir iş olduğunun ve insanlığın geleceği adına ne kadar elzem olduğunun bilincinde olduğunu vurguladı.
     Saliç, okulların öğretimin yanı sıra eğitim yuvası olduğunu kaydederek, Kurumumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında ana sınıfı, 1, 2 ve 3. sınıflarla eğitim öğretime başlayacaktır. Eğitim öğretim için sınıflarımız donanımlı ve öğrencinin bütün duyularına hitap eden bir yapıya sahiptir. Okulumuzda öğle yemeği ve ana sınıfı için kahvaltı da verilecektir
     Kolejin Bayburta hayırlı olması dileyen Saliç, kayıtlarının sürdüğünü sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Bayburtun ilk özel koleji tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER