Bayburt, yerli ve yabancı bilim adamlarına

Bayburt, yerli ve yabancı bilim adamlarına evsahipliği yapacak


BAYBURT (A.A) - Bayburt Üniversitesinde Uluslararası Eğitimde Teknoloji Kullanımıtemalı konferans, 2-5 Temmuzda yapılacak.
     Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, yaptığı açıklamada, eğitimde teknoloji kullanımında önde gelen üniversitelerden olmayı kendisine stratejik hedef olarak belirleyen Bayburt Üniversitesi için Uluslararası Eğitimde Teknoloji Kullanımı konferansının önemli bir adım olduğunu belirtti.
     Konferans için hazırlıkların son aşamaya geldiğini ifade eden Mollamahmutoğlu, ABD, İtalya, İngiltere, Kanada, Hollanda, İran, Almanya, Ürdün, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye olmak üzere 10 ülkeden katılımın gerçekleşeceği konferansta genel olarak matematik ve fen bilimleri alanlarından akademik çalışmalar yer alacak. Konferansta 20si sözlü, 9u poster olmak üzere toplam 29 akademik bildiri sunulacak. ABD, İngiltere ve Hollandadan 4 davetli konuşmacının katılacağı konferansta, bir konuşmacı online sunum gerçekleştirecek. Sunum dili İngilizce olacak konferansta katılımcılar için simültane tercüme yapılacak dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt, yerli ve yabancı bilim adamlarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER