Bayburt Belediye Başkanı Polat: Parklarımıza, sadece

Bayburt Belediye Başkanı Polat: Parklarımıza, sadece çocuklarımızın değil, aynı zamanda ailelerin de vakit geçirmeleri için kondisyon aletleri yerleştirdik


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, parklara, sadece çocukların değil, aynı zamanda ailelerin de vakit geçirmeleri için kondisyon aletleri yerleştirdiklerini bildirdi.
     Polat, yaptığı yazılı açıklamada, belediye proje ekibi tarafından hazırlanan, Anne Çocuk Parkta da Birlikte projesi kapsamında Kaleardı Mahallesi, Afet Konutları, Reyhan Konutları, Esentepe Mahallesinde bulunan parklar ile Baykent ve Kaleardı yolundaki istinat duvarı çalışmalarının tamamlandığını belirtti.
     Yapılan çalışmayla, çocukların mahallelerinde bulunan parklarda sağlıklı ve güvenli şekilde oynayabileceklerini ifade eden Polat, şunları kaydetti:
     Parklarımıza, sadece çocuklarımızın değil, aynı zamanda ailelerin de vakit geçirmeleri için kondisyon aletleri yerleştirdik. Bizim için önemli olan hemşehrilerimizi daha sağlıklı ortamlara kavuşturmak ve çocuklarımızın oyun oynayabileceği alanları daha güvenli hale getirmektir. Çevre düzenleme çalışmalarını tamamladığımız parklar, şehrimize daha güzel bir görünüm kazandırıyor. Bu parklarımıza her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Yıldızkent oyun parkında hummalı bir duvar çalışması devam ediyor.
     Polat, çocuk parklarını güvenli hale getirmelerinden dolayı vatandaşların takdiri ile karşılaştığını vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Özellikle anneler, yapılan bu parklarla çocuklarının rahat ve daha güvenli bir ortamda oyun oynayacak alan bulduklarını belirttiler. Aylar süren bu özverili çalışmanın ürünü olan parkları koruyarak, tahrip olmasını önlemek amacıyla vatandaşlar olarak elimizden gelen özeni göstermeli ve korumalıyız.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburt Belediye Başkanı Polat: Parklarımıza, sadece Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER