Bayburt Belediyesinin Ramazan hazırlıkları

Bayburt Belediyesinin Ramazan hazırlıkları


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediyesince Ramazan ayı boyunca hizmet vermek üzere iftar çadırı kuruldu.
     Ozulu Caddesindeki Eski Halk Pazarı alanında kurulan çadırda, Bayburt Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla her gün yaklaşık 200 kişiye iftar yemeği verilecek.
     Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, bu mübarek günlerde yardımlaşmanın ve ihtiyaçlı insanlara katkı sağlamanın büyük önem taşıdığının bilinci içinde, üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.
     Ramazan süresince Bayburt Belediyesi ile birlikte iftar çadırına maddi ve manevi katkı sağlayacak hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Polat, belediyenin daha önceden tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımlarında bulunacağını, bu yardımların belediye personeli tarafından ailelere ulaştırılacağını söyledi.
     Gıda paketlerinde bir ailenin 1 aylık Ramazan ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler yer alacağını kaydeden Polat, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşların sağlıklı gıda tüketim haklarını korumak amacıyla Ramazan ayı öncesinde özellikle imalathanelere yönelik denetimlerini artırdığını ve denetimlerin Ramazan ayı boyunca arılıksız süreceğini belirtti.
     Polat, bu yıl iftar çadırında diğer yıllardan farklı olarak Hekat Geceleri düzenleneceğini de ifade etti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt Belediyesinin Ramazan hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER