Bayburt Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Bayburt Belediyesi araç filosunu güçlendirdi


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediyesi araç filosunu, bir tır ve otobüs katarak güçlendirdi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETTden hibe edilen otobüs ile Bayburt Belediyesinin kendi bütçesiyle aldığı tırın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne teslimi amacıyla tören düzenlendi.
     Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı konuşmada, Bayburt Belediyesinin ihtiyacı olan araç parkını genişletmeye, yenilemeye ve zenginletmeye devam ettiklerini belirterek, Çünkü hizmetimiz ancak bu sayede kalitesini artırır. Araçlarımız İstanbuldan yola çıkarken boş gelmedi. Beykoz Belediyesinin verdiği park malzemeleri, temizlik malzemeleri ve çöp konteynırları, aldığımız tırla getirildi dedi.
     Amaçlarının halka hizmet ve Bayburtta hayat standardını yükseltmek olduğunu ifade eden Polat, şunları söyledi:
     Bayburt değişiyor, Bayburt dönüşüyor. İstiyoruz ki bu değişimde herkesin katkısı olsun, herkes bu dönüşümün farkında olsun ve katkı sunsun. Herkesin Bayburtun gelişmesine, güzelleşmesine ve hayat standardının yükselmesine yapabileceği bir şey vardır. Herkes kendi evinin ve bahçesinin karşısına geçip Ben evimle, bahçemle, duvarımla bu şehre güzellik mi katıyorum yoksa çirkinlik mi katıyorum desin ve gereğini yapsın. İmkanı olmayan bize gelsin, bu şehri güzelleştirmek hepimizin hedefi olmalıdır.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt Belediyesi araç filosunu güçlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER