Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor,

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, Spor Toto 3. Ligi hedefliyor


BAYBURT (A.A) - Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, profesyonel lig hasretine son vermek istiyor.
     Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor hem kendi tarihinde ilk defa Spor Toto 3. Lige yükselmeyi hedefliyor hem de Bayburtun 11 yıllık profesyonel lig hasretine son vermeyi amaçlıyor.
     Sezon açılışını 3. Lig parolasıyla başlatan ve oturmuş kadro yapısını yeni transferlerle güçlendiren Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, Bayburtta kamp çalışmalarına devam ediyor.
     Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak ve İl Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, takımın çalışmalarını takip etmek adına ziyaret ettikleri kampta futbolculara tatlı ikram ederek, başarılar dilediler.
     Antrenör Şükrü Kayalı, Bayburt İl Özel İdare Gençliksporun Bayburttaki amatör takımlardan biri olduğunu ve son yıllarda iyi bir taraftar kitlesinin bulunduğunu belirterek, Kendimizi henüz başarılı olarak görmüyoruz. Çünkü hedefimize henüz ulaşmadık. Profesyonel lige susamış Bayburtta hedefimize mutlaka ulaşacağız. Tüm Bayburt halkı bayrakları hazırlasın, hedefimiz büyük. Bayburt, profesyonel takımına bizimle kavuşacak dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: MUrat Kaban
<< Önceki Haber Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER