Bayburt SGK Müdürü Başer: SGK borçlarına

Bayburt SGK Müdürü Başer: SGK borçlarına yapılan yeniden yapılandırma için son 7 gün içine girildi


BAYBURT (A.A) - Bayburt Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Bilal Başer, SGK borçlarına yapılan yeniden yapılandırma için son 7 gün içine girildiğini bildirdi.
     Başer, yaptığı yazılı açıklamada, 6322 sayılı kanun ile 6111 sayılı kanuna eklenen geçici 19. madde ile 6111 sayılı kanun kapsamında borçların yapılandırıldığını, ancak ödeme yükümlülüklerini yerine getirmemeleri nedeniyle yeniden yapılandırma hakkı sona ermiş olan borçlulara yapılandırma anlaşmalarını yenileme imkanı sağlandığını belirtti.
     Buna göre, ihya hükümlerinden yararlanmak üzere son başvuru tarihinin 1 Ekim 2012 olduğunu ifade eden Başer, şunları kaydetti:
     Bu tarihe kadar başvuru formu ile ünitelerimize müracaat edilmesi halinde yeniden yapılandırma işlemleri tekrardan başlatılacaktır. Borçlularımızın icra, haciz ve satış yaptırımı ile karşılaşmamaları ve bu bozulan yapılandırmalarının ihyası için 1 Ekim 2012 mesai bitimine kadar yapılandırma formunun il müdürlüğümüze verilmesi veya taahhütlü olarak postaya verilmesi gerekmektedir.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburt SGK Müdürü Başer: SGK borçlarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER