Bayram Mesajı

Bayram Mesajı -Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar: Sevginin, hoşgörünün ve yardımlaşmanın dini olan İslam, birlik ve dayanışma duygularını güçlendiriyor


ERZURUM (A.A) - Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sevginin hoşgörünün ve yardımlaşmanın dini olan İslamın birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini bildirdi.
     Bulutlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, sevginin hoşgörünün ve yardımlaşmanın dini olan İslamın birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek, Ramazan ayının bütün güzelliğiyle Palandökende yaşandığını ifade etti.
     Bayramların birlik, beraberlik için önemli olduğunu vurgulayan Bulutlar, şunları kaydetti:
     Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın dini İslamın güzelliklerinden biri olan Ramazanı geride bırakıyoruz. Bu mübarek ayı dolu dolu geçirebilmek adına elimizden geleni yapmaya gayret ettik. İnsan ilişkilerinin güçlendiği, kardeşlik duygularının pekiştiği bu mübarek ayın ardından Ramazan Bayramını da aynı duygularla karşılıyoruz. Küslüklerin son bulduğu, ailelerin tek bir çatı altında buluştuğu, sevinç ve umut kaynağı bu bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER