Bayramdan sonra havalar serinleyecek

Bayramdan sonra havalar serinleyecek -Yağışlı havanın etkisi altına girecek Balıkesir, Bursa ve Çanakkalede hava sıcaklıkları, Salı gününden itibaren 6 dereceye varan düşüş gösterecek


BALIKESİR (A.A) - Kurban ve Cumhuriyet Bayramından sonra yağışlı havanın etkisi altına girecek Balıkesir, Bursa ve Çanakkalede hava sıcaklıkları, 6 dereceye varan düşüş gösterecek.
     AA muhabirinin Meteoroloji yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Kurban Bayramının son günü olan Pazar ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, mevsim normallerinin üzerinde ve güneşli geçirecek Balıkesir, Bursa ve Çanakkalede, Salı gününden itibaren yağışlı hava etkili olacak.
     29 Ekim Pazartesi gününü 27 derece sıcaklıkla geçirmesi beklenen Balıkesirde, Salı günü yağışlı birlikte hava sıcaklıkları, 22 dereceye düşecek. Gece sıcaklıklarının ise 13 dereceden 6 dereceye kadar gerileyeceği tahmin ediliyor.
     Bursada 29 dereceden 23 dereceye, Çanakkalede ise 24ten 20 dereceye düşmesi bekleniyor. Bursa ve Çanakkalede gece sıcaklıkları ise 3-4 derece arasında düşecek.
     Bu arada, bugünden itibaren Marmarada etkili olmaya başlayacak kuvvetli rüzgarın, 29 Ekim Pazartesi günü öğle saatlerine kadar süreceği bildirildi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Bayramdan sonra havalar serinleyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER