Bayramiçteki kuvvetli yağış

Bayramiçteki kuvvetli yağış -Kurşak Çayının taşması sonucu sel sularına kapılan bir kişinin kayıp olduğu, mahsur kalan 11 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi -İlçede, sel yüzünden köprülerin zarar görmesi sonucu toplam 13 köyl


ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiç ilçesinde, kuvvetli yağışın ardından Kurşak Çayının taşması sonucu meydana gelen sel nedeniyle, bir kişinin kayıp olduğu, mahsur kalan 11 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi.
     Yiğitler köyü yolu kenarındaki Kurşak Çayının taşması sonucu bölgede mahsur kalan Selahattin Özkan, kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu bot yardımıyla, tırmandığı ağaçtan kurtarıldı.
     Menderes Çayı yakınlarındaki meyve bahçelerindeki 8 kişi de İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinin yardımı ile kurtarılarak güvenli bölgelere götürüldü.
     Ahmetçeli köyü yakınındaki bir kömür ocağında çalışan Mehmet Cengiz ve oğlu İrfan Cengiz ise 4 saatlik çalışma sonrası bulundukları yerden kurtarılarak, tedbir amacıyla hastaneye sevk edildi.
     İlçe merkeziyle 5 köy arasında ulaşımı sağlayan bir köprü ise gövdesinde meydana gelen açılma sonucu trafiğe kapandı. Ayrıca, Kurşak Çayının taşması nedeniyle sular altında kalan Yiğitler Köprüsüyle ulaşım sağlanan 8 köyle de bağlantı kesildi.
     Öte yandan, Zeytinli köyünde yaşayan Cengiz Koç isimli vatandaşın ise sel nedeniyle kayıp olduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Sabahattin Sallama / Burak Akay / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bayramiçteki kuvvetli yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER