BBPnin kamuoyu yoklaması

BBPnin kamuoyu yoklaması -Genel Başkan Yardımcısı Şenliler: -Topyekun bir milleti teröre karşı birlik olmaya davet ediyoruz


YOZGAT (A.A) - BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, siyasetçileri, sivil toplum örgütlerini, sivil-askeri bürokrasiyi, basını, köşe yazarlarını, çizerleri, gençleri ve ihtiyarları, kadınları ve erkekleri, topyekun bir milleti teröre karşı birlik olmaya davet etiklerini söyledi.
     Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara PKKlı teröristlerin idam edilmesini ve Teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını isteyip istemediklerini sormak için kurulan sandıkta oy kullanan BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyenin 28 yıldır derin bir terör belasıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, terör örgütü PKKnın İslami, ahlaki ve vicdani hiçbir hassasiyet taşımadığını anlattı.
     PKK terör örgütünün emperyalist küresel güçlerin taşeronluğunu yaptığını dile getiren Şenliler, şöyle devam etti:
     Bölgemizde emelleri olan tüm güçlerin ortak hedefi ve tek düşmanı Türkiyedir. Çünkü Türkiye güçlü ve birlik olursa, bu güçlerin hiçbirisi emellerine ulaşamaz. Bunun için tüm siyasetçilerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, sivil askeri bürokrasimizi, basınımızı, köşe yazarlarımızı, çizerlerimizi, gencimizi, ihtiyarımızı, kadınımızı, erkeğimizi, topyekun bir milleti teröre karşı birlik olmaya davet ediyoruz.
    
     -Sonuçlar kamuoyuyla paylaşılacak-
    
     BDPli milletvekillerinin son günlerde devlete ve millete açıktan meydan okumalarının, hukuku hiçe saymalarının, PKKlı militanlarla sarmaş dolaş görüntülenmelerinin bardağı taşırdığını ve milletin sabrını tükettiğini ifade eden Şenliler, Milletimizin açık talebi, bunların dokunulmazlığının kaldırılarak yargılanmalarıdır. Yine terörle mücadele konusunda bizzat güvenlik güçlerimize kurşun sıkan, onların canına kasteden, Gaziantep örneğinde olduğu gibi, 1 yaşındaki çocuklarımızı katleden teröristlerin idam edilmesi şarttır diye konuştu.
     29 ildeki referandumun 17.00ye kadar devam edeceğini kaydeden Şenliler, oyların sayılacağını ve sonuçların basınla paylaşılacağını ve TBMMye iletileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber BBPnin kamuoyu yoklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER