BBP, 29 kentte anket yapacak

BBP, 29 kentte anket yapacak -Aralarında Şanlıurfanın da bulunduğu 29 ilde kurulacak sandıklarda vatandaşlara PKKlı teröristlerin idam edilmesini istiyor musunuz- sorusu yöneltilecek


ŞANLIURFA (A.A) - BBP tarafından aralarında Şanlıurfanın da bulunduğu 29 ilde kurulacak sandıklarda vatandaşlara PKKlı teröristlerin idam edilmesini istiyor musunuz- sorusu yöneltilecek.
     BBP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, anket, 15 Eylül 2012 Cumartesi günü, 09.00-18.00 saatleri arasında Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Bingöl, Elazığ, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Ordu, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerinde gerçekleştirilecek.
     Noter huzurunda kurulacak ve açılacak sandıklarda vatandaşlara Teröristlerle kucaklaşan devlete, millete meydan okuyup, hukuku hiçe sayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına evet diyor musunuz- sorusu da sorulacak. Sonuçlar hem kamuoyu hem de TBMM ile paylaşılacak.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber BBP, 29 kentte anket yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER