BBP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Reşber:

BBP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Reşber: -Türkiyedeki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve kuruluşlar, kanaat önderlerine kadar herkesin Suriye konusunda yek vücut olması gerekir


ADIYAMAN (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Yusuf Tekin Reşber, Türkiyedeki siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşları ve kuruluşların, kanaat önderlerine kadar herkesin Suriye konusunda yek vücut olması gerektiğini söyledi.
     Reşber, yaptığı açıklamada, Suriye hükümetinin siyesi otoritesini kaybettiğini ve hata üstüne hata yaptığını belirtti.
     Reşber, Bundan evvel keşif uçağımızı düşüren ve özür dilemekten aciz olan Suriye, bugün Kuzey Suriye bölgesinde yıllardır bu ülkenin düşmanı olan, yıllardır bu ülkede 30 bin gencimizi şehit eden terörist PKKnın militanlarına silah dağıtarak destek verdiğini bariz bir şekilde açıklamıştır dedi.
     BBP olarak olarak her zaman doğrulardan yana olduklarını ifade eden Reşber, şunları kaydetti:
     Biz bu ülkenin birlik ve beraberliğinin yanındayız. Biz hükümetin olsun muhalefetin olsun doğrularına doğru diyebilmiş, yanlışlarına ise yanlış diyebilmişizdir. Suriye meselesi ulusal ve uluslararası bir meseledir. Türkiyedeki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderlerine kadar herkesin Suriye konusunda yek vücut olması gerekir. Suriye meselesine somut bir çözüm oluşturulması gerekir.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber BBP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Reşber: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER