BBP Bozüyük Gençlik Kolları kuruldu

BBP Bozüyük Gençlik Kolları kuruldu


BİLECİK (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Bozüyük ilçe Başkanı Mustafa İbiş, parti bünyesinde gençlik kollarının kurulduğunu bildirdi.
     İbiş, parti binasında, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlik kollarının kendilerine güç katacağını belirterek, gençlik kollarının, tüm siyasi partilerde olduğu gibi partilerinde de gençleri bir araya getirmek ve gençlere partinin farkını hissettirmek için kurulduğunu söyledi.
     Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Yıldızın atandığını ifade eden İbiş, şunları kaydetti:
     Buradaki tek davamız siyasi arenada boy göstermek değil. BBPin bir davası var. Bu davada milli ve manevi duyguların gençlere empoze edilmesiyle ülkenin gidişatında, ahlaki yapısında etkin bir rol alabilmek. Eğer bunu başarabilirsek ne mutlu bize. Gençlik geleceğimiz olduğu için bu konuya ilgi ve alaka göstermemiz gerekiyor. Gençlik kolları, siyasi yapının bir kolu olduğu için olmazsa olmazlardan. Kadın kollarını da en kısa sürede kuracağız. Gençlik ve kadın kolları siyasi arenada bize güç katacak.
     Gençlik Kolları Başkanı Yıldız da, siyasi hayatına BBPsi ile başladığını ifade ederek, BBPye katılmamın nedeni rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğludur. Babam gerçek ülkücü olarak tabir ettiğimiz vatanını ve milletini seven insanlardan. Bende buna binaen merhum başkanımızın da yolunda ilerlemek için ilçe başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız tarafından bu göreve layık görüldüm dedi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP Bozüyük Gençlik Kolları kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER