BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş:

BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Terör sorunu en geç bir yıl içinde çözülebilir


BİLECİK (A.A) - BBP Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, terör sorununun en geç bir yıl içinde çözülebileceğini savundu.
     İbiş, yaptığı yazılı açıklamada, çözüm için siyasi partilerin, sivil ve askeri bürokrasinin, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek ortak bir projeyi hayata geçirmesi gerektiğini bildirdi.
     Türkiyede sürekli suni gündemlerin ortaya çıkarıldığını ileri süren İbiş, ülkenin en önemli gündem maddesinin terör olması gerektiğini ifade ederek, açıklamasında şunları kaydetti:
     Terör sorunu çözülmeden işsizlik ve yoksulluğun çözülmesi mümkün değil. Eğer bu millet ve bizler, istersek bu terör belasından en geç bir yıl içinde kurtulabiliriz. Bunun için siyasi partilerin, sivil ve askeri bürokrasinin, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek ortak bir iradeyi, projeyi hayata geçirmesi gerekir. Bu projeyi en yüksek kararlılıkla, mücadeleyle birlik içinde, bir yumruk gibi uygulayacağız. Buradan hiç kimse siyaset yapmayacak. Herkes ülkenin, milletin menfaatlerini, kendisinin ve partisinin menfaatlerinin önüne koyacak. Bu konu üzerinde tam bir mutabakat sağlanacak. Bugün CHPnin bizim 10 ay önce yaptığımız bu teklife Evet demesi ve benzer bir durum içine girmesi bizim için olumlu bir gelişmedir.
     İbiş, CHPnin çözüm girişimini olumlu bir adım olarak gördüklerini ve tüm siyasi partilerin kapılarını açmalarını gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER