BBP İl Başkanı Akdoğan:

BBP İl Başkanı Akdoğan: -Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti olmasından onur duyduk -CHP İl Başkanına yapılan muamelenin doğru olmadığını düşünüyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti olmasından onur duyduk dedi.
     Akdoğan, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış töreni ve etkinliklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
     4. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumu davetiyelerinde Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti logosunu kullandıklarını anımsatan Akdoğan, söz konusu başkentliğin kendileri için bir şeref olduğunu ve onur duyduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Bunun bir devlet protokolu veya bir siyasi partinin programıymış gibi algılanmaması düşüncesiyle bu haftaki etkinlik davetiyemize, Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti logomuzu koyduk. Bu yıl Eskişehirde yapılması planlanan tüm etkinlikler de bu logonun olmasının Eskişehire katkı sağlayacağını ve faydası olacağını düşündük.
    
     -CHP İl Başkanına yapılan muamelenin doğru olmadığını düşünüyoruz
    
     Akdoğan, Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri açılış töreninde, CHP İl Başkanı Erman Göletin protokole alınmamasına ilişkin ise şunları söyledi:
     CHP İl Başkanına yapılan muamelenin doğru olmadığını düşünüyoruz. Kimin yaptığı da ortada değil. Bu büyük bir ayıp. Büyükşehir Belediye Başkanı, tramvay için elinden geleni yapıyorsa, hükümetin buna destek olması gerekiyor. Aynı şekilde hükümet bir iş yapıyorsa Büyükşehirin buna destek olması gerekir. Hükümet tarafından Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile ilgili Eskişehire çok büyük katkı sağladığına inanıyorum. Büyükşehirin de bu çalışmaların karşısında durmaması gerektiğini, ket vurmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir an evvel bu işler el birliğiyle, iktidarıyla ve muhalefetiyle çözülmeli. Evet önümüzde bir seçim dönemi var muhakkak herkes siyasetini yapacak ama bu siyaset yapılırken kent halkına ve ülke halkına zarar vermeden, birbirimizi kırmadan yapalım. Her şeyi hak için ve halk için yaparsak birçok şey çözüme kavuşur.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP İl Başkanı Akdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER