BBP İzmir İl Başkanı Bereket:

BBP İzmir İl Başkanı Bereket: Bedeli bizler için ne olursa olsun yeryüzünde bir tek kişi bile kalsak millet adına doğruları söylemeye devam edeceğiz


İZMİR (A.A) - BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, Bedeli bizler için ne olursa olsun yeryüzünde bir tek kişi bile kalsak millet adına doğruları söylemeye devam edeceğiz dedi.
     Bereket, yaptığı yazılı açıklamada, dik duruşlarından halkın çıkar ve menfaatlerini kollamaktan vazgeçmediklerini belirtti.
     Duyarlı davranış ve bilinçlendirme çabalarından bazı kişi ve kurumların fazlası ile rahatsız olduğunu savunan Bereket, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Daha önceleri de pek çok kez bu rahatsızlıklarını çeşitli yollardan bizlere bildirmişlerdir. Bu kez de Faşist il başkanı her şeye burnunu sokmanın cezasını canınla ödeyeceksin, ayağını denk al şeklinde yazılan imzasız bir mektubu parti binamıza bırakarak bizleri yıldırmaya çalışmaktadırlar. Zannediyorlar ki korkup, pes edip doğru bildiğimizi söylemekten vazgeçeceğiz. Bizler 25 Mart 2009 tarihinde Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlunun şehit edilmesinden sonra hepimiz üzerimizde kefenlerimizle gezen insanlarız. Bedeli bizler için ne olursa olsun yeryüzünde bir tek kişi bile kalsak millet adına doğruları söylemeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber BBP İzmir İl Başkanı Bereket: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER