BDPli milletvekillerinin teröristlerle buluşması

BDPli milletvekillerinin teröristlerle buluşması -AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: TBMM açıldığı zaman, teröristleri kucaklayan milletvekillerinin dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, BDPli milletvekillerin, Şemdinli-Derecik bölgesinde teröristlerle buluşmasına ilişkin, TBMMnin yeni yasama dönemine girmesiyle bu milletvekillerinin dokunulmazlıklarının derhal kaldırılması gerektiğini belirtti.
     Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepteki bombalı terör saldırısında yaşamını yiterenlere Allahtan rahmet, ailelerini başsağlığı diledi.
     Terör saldırısının Gaziantepte gerçekleştirilmesinin tesadüf olmadığı, terör örgütünün taban bulamadığı bu Güneydoğu ilinde gerçekleştirdiği saldırı ile kardeş kavgasını hedeflediği uyarısında bulunarak, PKKnın yapmak istediği gibi bir kardeş kavgası çıkarma oyununa gelinmemelidir ifadelerini kullandı.
     Özdağ, terör sorununda son dönemde yaşanan olaylar ışığında, ivedilikle yapılması gerekenler bulunduğunu da ifade eden Özdağ, şunları kaydetti:
     Teröre karşı olan her partinin, sivil toplum kuruluşlarının, sendikaların, aydınların, gazetecilerin ve medya mensuplarının, Türkiyenin bir Kürt sorunu olmadığını, bir terör sorunu olduğunu deklere etmeleri gerekmektedir. BDPnin bu olay ve benzeri olaylar üzerine verdiği, ortamı yumuşatmaya dönük üzüntü mesajları dikkate alınmamalı ve bunlara değer verilmemelidir. Teröre destek veren yerleşim birimlerinde Osmanlının yaptığı gibi bir iskan politikası geliştirilmelidir. TBMM açıldığı zaman teröristleri kucaklayan milletvekillerinin dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır. Teröristleri kucaklayan milletvekillerinin görüntülerinin tüm dünyaya servis edilmesi sağlanmalıdır.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber BDPli milletvekillerinin teröristlerle buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER