BDP Genel Başkanı Demirtaş:

BDP Genel Başkanı Demirtaş: -En küçük sorunumuzdan en büyüğüne kadar, çözeceksek biz çözeriz


DİYARBAKIR (A.A) - BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, En küçük sorunumuzdan en büyüğüne kadar, çözeceksek biz çözeriz dedi.
     Demirtaş, Kayapınar Belediyesinin Yeşil Alan açılışı ve Nikah Salonunun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, BDPli belediyelerin halkın vergileriyle emanet ettiği her kuruşa saygıyla yaklaştığını söyledi.
     BDPli belediyelerin hizmetlerini vicdan, emek ve samimiyetle yürüttüğünü kaydeden Demirtaş, İktidar partisi belediyeleri gibi paraya boğulmuş, maddi imkanlara boğulmuş partilerin hizmetleri karşısında inanın ki bu hizmetler büyük ve görkemli hizmetlerdir dedi.
     BDPli belediyelere Hizmet üretmiyor, dağa para gönderiyorlar diye iftira edildiğini ileri süren Demirtaş, Ankaradan gelen paralarla buradaki belediyeler bu hizmetleri yürütüyorlar. Ama dağa nereden para gidiyor diye merak ediyorsan, dağın arkasındaki milyonlara bakacaksın, belediyelere değil ifadelerini kullandı.
     En küçük sorunumuzdan en büyüğüne kadar, çözeceksek biz çözeriz diyen Demirtaş, şöyle konuştu:
     Kimse gelip bizim sorunumuzu çözmeyecek. Bu sorunun çözümü halkın öz gücündedir. Bugüne kadar milim ilerlemişsek, zerre kadar kazanımımız varsa sizin gücünüzle geldik. Bizim elimizden almaya çalıştıkları, yarattığımız değerlerdir. Kendi özgür geleceğimize bu kadar yakınken, fitneye, fesada asla izin vermeyeceğiz. Bizi birbirimizi düşürmeye çalışanlara, halkla partisinin arasını açmaya çalışanlara, BDPyi bölmeye çalışanlara sadece avucumuzun içine gösterip, yalayın diyeceğiz.
     Törene, bazı BDPli milletvekilleri ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de katıldı.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber BDP Genel Başkanı Demirtaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER