Bedensel Engelliler Spor Kulübünden Vali Cerraha

Bedensel Engelliler Spor Kulübünden Vali Cerraha ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Düziçi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ömer Taş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
     Vali Cerrah, ziyarette yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların topluma kazandırılması, hayatın içinde daha fazla yer almalarının sağlamasının önemli olduğunu belirtti.
     Spor kulübüne malzeme yardımı yapılacağını ifade eden Cerrah, Osmaniyede ne yazık ki tüccarlarımız, esnaflarımız sponsor olmak istemiyor. Bu, sadece spor kulüpleri için değil ilimizi tanıtmak için katıldığımız fuarlar için de geçerli. Osmaniyenin gelişmesinde tanıtılmasında yapılan her faaliyette Osmaniyelilerin destek olması lazım. Bu konuda vatandaşlarımızın, özellikle de engelliler için yapılan faaliyetleri desteklemeleri, spor kulüplerine sponsor olmaları lazım dedi.
     Düziçi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Taş, kulüp bünyesinde basketbol ve voleybol takımının olduğunu kaydetti.
     Taş, engelli gençlerin spor yapması için çalışma yaptıklarını da belirtti.
     Ziyarete, Düziçi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Emine Taş, dernek üyeleri İsmail Demirtaş, İlker Dilsiz, Mustafa Can da katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Bedensel Engelliler Spor Kulübünden Vali Cerraha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER