Bekir Kara Futbol Turnuvası

Bekir Kara Futbol Turnuvası -ASGD Ceyhan Şubesinin gazeteci merhum Bekir Kara anısına düzenlediği mini futbol turnuvasının şampiyonu Konakoğluspor oldu


ADANA (A.A) - Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Ceyhan Şubesinin gazeteci merhum Bekir Kara anısına düzenlediği mini futbol turnuvasının şampiyonu Konakoğluspor oldu.
     Ödül töreninde konuşan ASGD Ceyhan Şube Başkanı Şahin Özer, bu yıl birincisini organize ettikleri futbol turnuvasının Ceyhanda örnek olacak bir çalışma olduğunu söyledi.
     Amaçlarının 19 Kasım 1995 yılında trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden gazeteci arkadaşları ve ASGD eski Şube Başkanı Merhum Bekir Karayı anmak olduğunu kaydeden Özer, İsteğimiz Adana ASGD Şubesi ile ÇGCnin 13 yıldır birlikte düzenlediği futbol turnuvasını Ceyhanda uygulayarak mahalle, köy, beldeler ile basın arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmektir dedi.
     Bekir Karanın ağabeyi Kasım Kara da, turnuvaya katkı sağlayan ve kardeşini ölümsüzleştirerek, saygıyla anan herkese teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından şampiyon Konakoğlusporun kupasını takım kaptanına Hamdili Belde Belediye Başkanı Sıtkı Övet ve ASGD Genel Başkan Yardımcısı Basri Baş birlikte verdi.
     Turnuvanın ikincisi olan Metrosporun kupasını ise Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve merhum Bekir Karanın ağabeyi Kasım Kara takdim etti.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Bekir Kara Futbol Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER