Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Banvit, yeni sezon hazırlıklarını İtalyada sürdürüyor


BALIKESİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, yeni sezon hazırlıklarını İtalyanın Bormio kasabasında sürdürüyor.
     Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, hazırlıkların ilk bölümünü kendi tesislerinde tamamlayan turuncu-yeşilli ekibin, ikinci etap çalışmalarını 26 Ağustos Pazar gününden bu yana Bormioda sürdürdüğü bildirildi.
     Banvit kafilesinde, yeni transferler Sammy Mejia ve Dusan Cantekin ile Serkan Erdoğan, Erkan Veyseloğlu, Kenan Bajramovic, Kalin Lucas, Keith Simmons, Erolcan Çinko, Tufan Önen, Yiğitcan Turna, Fatih Cantitiz, Cenk Şekeroğlu bulunuyor.
     Hazırlıklarını 9 Eylüle kadar Bormioda sürdürecek Banvit, 5 Eylülde Ukraynanın Azovmash, 7 Eylülde Kazakistanın Astana ve 8 Eylülde Rusyanın Spartak St. Petersburgh takımlarıyla hazırlık maçları yapacak.
     Bu arada, 2013 Avrupa Şampiyonası elemeleri için A Milli Takım kadrosunda bulunan İzzet Türkyılmaz ve Şafak Edge, Azerbaycan Milli Takımında bulunan Chuck Davis ve Sırbistan Milli Takımında yer alan Vladimir Stimac, maçların tamamlanmasının ardından takıma katılacak.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Halil İbrahim Başer / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER