Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Menajeri Dai: -Gaziantepi basketbol kenti yapmak istiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi menajeri Boray Dai, Gaziantepi basketbol kenti yapmak istediklerini belirtti.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, menajer Dai, antrenör Doğan Deniz ve oyuncular, Zirve Üniversitesinde düzenlenen söyleşiye katıldı.
     Söyleşide yeni çıktıkları Beko Basketbol Ligindeki hedefleri hakkında bilgi veren Dai, şunları kaydetti:
     Gaziantepi basketbol kenti yapmak istiyoruz. Artık basketbol ile yeni bir değer daha kazandığımızı düşünüyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerek Gaziantep halkının gerekse Zirve Üniversitesinin bu değere sahip çıkacağını düşünüyoruz.
     Zirve Üniversitesi Basketbol takımının başarılarını da yakından takip ettiklerini ifade eden Dai, takımı ileride Beko Liginde görmek istediklerini kaydetti.
     Takım antrenörü Doğan Deniz de söyleşide, Anadolu takımlarının durumunu değerlendirdi.
     Türkiye Kupasının Anadolu takımlarına daha cazip geldiğini anlatan Deniz, bu yıl Türkiyede en büyük sürprizi Hacettepe Üniversitesinin yaptığını dile getirdi.
     Takım kaptanı Erden Eryüz ise geçen sezon bu takım lige çıkamaz dendiğini aktararak, yer aldıkları Beko Basketbol Liginde sonuna kadar mücadele ederek ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
     Zirve Üniversitesi Sağlık, Kültür Spor Müdürü Hüseyin Ertaş da takıma ligde başarılar dileyerek, söyleşinin sonunda antrenör Denize plaket verdi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER