Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Tunçkol: -Aliağa Petkim karşısında kazanarak ilk galibiyetimizi almak istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Altar Tunçkol, Aliağa Petkim karşısında kazanarak ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.
     Tunçkol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige sahalarında aldıkları Galatasaray mağlubiyeti ile başladıklarını, ardından deplasmanda Türk Telekoma şanssız bir şekilde bir sayı farkla mağlup olduklarını anımsattı.
     Türk Telekom karşısında galibiyeti kendilerinin hak ettiğini, ancak son dakikada toplarının çemberden dönmesi sonucu mağlup olduklarını anlatan Tunçkol, Ligde tüm takımlar çok iyi kadrolar kurdular. Biz de çok ciddi kadro değişikliği yaptık. 4ü yabancı, 6sı yerli olmak üzere 10 yeni oyuncuyu kadromuza kattık dedi.
     Tunçkol, yarın deplasmanda karşılaşacakları Aliağa Petkim maçı için hazırlıklarını tamamladıklarını kaydederek, Rakibimiz saha avantajını kullanarak galip gelmek isteyecektir. Ancak biz de kazanmak istiyoruz. Kazanmak için çok iyi mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Aliağa Petkim karşısında kazanarak ilk galibiyetimizi almak istiyoruz dedi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi, yarın saat 16.00da ENKA Spor Salonunda Aliağa Petkim ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER