Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına başladı


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapacağı Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına başladı.
     Ligde zor günler geçiren Gaziantep temsilcisi, kendisi gibi henüz galibiyeti bulunmayan Mersin ekibini saha avantajını kullanarak geçmenin planlarını yapıyor.
     Antrenör Doğan Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu yapacakları maçın her iki takım açısından da zorlu geçeceğini söyledi.
     Rakiplerinin de geride kalan 3 haftada henüz maç kazanamadığını ifade eden Deniz, İki takım da çıkış için galibiyet arayacak. Bu zorlu mücadeleyi kazanmak için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesinin bir dönem Fenerbahçe Ülkerde forma giyen Will Solomonu kadrosuna dahil ettiğini anımsatan Deniz, şöyle devam etti:
     Bu açıdan rakibimiz biraz daha güçlendi. Bizim de sıkıntılarımız devam ediyor. Özellikle oyun kurucu ABDli Andre Collinsin yaklaşık bir ay süren sakatlığı bizi zora soktu. Geçen yıldan kadromuzda bulunan ve aynı mevkide oynayan Erdemin özverili çabaları ancak bir yere kadar yetiyor. Herhangi bir sorun çıkmazsa Collins, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında sahada yerini alacak. Ama ne kadar verimli olacak, bilemiyoruz. Her şeye karşın bu maçı kazanarak ligdeki ilk galibiyetimiz almak için mücadele edeceğiz.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER