Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Karşıyaka Basketbol Şubesinden açıklama: Banvit maçında sahada olup bitenleri içimize sindiremediğimizi, taraftarımıza bu adaletsiz tutumu açıklamamızın mümkün olmadığını üzülerek bildiriyoruz


İZMİR (A.A) - Karşıyaka Basketbol Şubesi, Beko Basketbol Liginde mücadele eden takımları Pınar Karşıyakanın son olarak oynadığı Banvit maçında, sahada olup bitenleri içlerine sindiremediklerini bildiren bir açıklama yaptı.
     Şube yönetimi, yazılı açıklamasında, Banvitin galibiyetiyle sona eren müsabakada rakip takım ve oyuncuları tebrik ettiklerini, ancak müsabaka içinde verilen kararların maçın tansiyonunu artırdığını kaydetti.
     Pınar Karşıyaka olarak 100 yıllık bir camianın, tam 40 yıldır basketbola hizmet eden bir geleneğe sahip olduğunun bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Her ne kadar bütçe olarak Beko Basketbol Liginin ortalarında yer alsak da, birinci ligden hiç düşmemiş, altyapıya verdiği istikrarlı önemle Türk basketboluna çok önemli oyuncular kazandırmaya devam eden yapımızla gurur duyuyoruz. Karşıyaka Arenada oynadığımız her maçta gerçek basketbol seyircimiz, rakiplerimizden dahi övgü alan ve bu lige renk katan unsurlardan biridir. Para, bütçe ve flaş transferlerin basketbolda her şey ya da tek şey olmadığını kanıtlamak için, özveri ve heyecanla çalışan şubemiz, sponsorumuz ve teknik kadromuzla Pınar Karşıyakanın savunulması gereken bir basketbol kalesi olduğuna inanıyoruz.
     Tüm bu bilgiler ışığında, Banvit maçında sahada olup bitenleri içimize sindiremediğimizi, taraftarımıza bu adaletsiz tutumu açıklamamızın mümkün olmadığını üzülerek bildiriyoruz. Tabii ki oyunun kurallarını kabul ederek ve hakem hatalarının oyunun bir parçası olduğu bilincinde olarak, 100 yıllık bir camianın takımına karşı sürekli aynı kişiler tarafından tekrarlanan bu tür art niyetli yönetimlere, tekrarı halinde tepkimizin çok daha ağır olacağını tüm basketbol kamuoyuna belirtmek isteriz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER