Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyespor, Rahim Rızvanoğlu ile anlaşma sağladı


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor, Rahim Rızvanoğlu ile anlaşma sağladı.
     Arda Urcunun menajerlik görevine getirilmesinin ardından çalışmalarına hız veren turuncu mavililer, ilk transferini gerçekleştirdi. Kulüple karşılıklı olarak yollarını ayırma kararı verilen Barış Güney, Türk Telekoma transfer olurken, Türk Telekom forması giyen Rahim Rızvanoğlunun da Antalya Büyükşehir Belediyespora transferi gerçekleşti.
     Menajer Arda Urcu, yaptığı yazılı açıklamada, Rahim Rızvanoğlunun akıllı ve disiplinli bir sporcu olduğunu kaydetti. Rızvaoğlunun takıma çok faydası olacağını ve rotasyonları rahatlatacağını belirten Urcu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Antalyaya gelme ve bizim takımımızda oynama konusunda kendisi de çok istekliydi. Çok çalışkan bir sporcu kazandığımızı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak diğer transferlerle çok uyumlu çalışacağına inanıyoruz. Altar koç da Rahimin takımında oynaması konusunda çok istekliydi. Böylece transferi gerçekleştirdik. Yakın zamanda yabancı transferi yapmayı planlıyoruz. Bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bir de uzun bölgesi için bir takviye oyuncu transferi yapacağız.
     Urcu, Barış Güneyin kendisinin menajerlik görevine gelmesinden önce karşılıklı alınan bir karar doğrultusunda takımdan ayrıldığına dikkati çekti. Urcu, Güneyin oyun tarzı ve sisteminin, kulübün mentalitesine uymadığı için koç, yönetim ve sporcunun ortaklaşa transfer kararını aldığını vurguladı.
     Arda Urcu, açıklamasında Royal Halı Gaziantep deplasmanında alınan mağlubiyet konusunda da şu değerlendirmelerde bulundu:
     Bu maçta sahada olan her oyuncu kazanmak için elinden gelen mücadeleyi verdi. Özellikle Valentin Pastal, genç oyuncular Seray Yıldırım ve Berkay Gülek aldıkları sürenin hakkını olumlu anlamda fazlasıyla verdiler. Valentinin daha çok süre alması, kendisine güveninin gelmesi bizim açımızdan olumlu bir gelişme oldu. Guard pozisyonunda Berkay ve Serayın aldıkları sürenin hakkını fazlasıyla vermesinin de ileriye dönük olarak bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Oyuncularımız ellerinden gelenin fazlasını yaptılar, ancak maçın sonlarına doğru yorgunluk olunca maçtan mağlup ayrılan taraf biz olduk. Kazanamamamıza rağmen sporcularımızı gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı gönülden tebrik ediyorum. Bana göre bu maç kaybedilmiş değil, kazanımı çok olmuş bir karşılaşmaydı. Önümüzdeki günlerde de ne demek istediğimin daha net anlaşılacağını düşünüyorum. Eksik olduğumuz pozisyonların transferleriyle hak ettiğimiz yerde olacağımıza inancım tam. Bunun içinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER