Belediye, alt yapı şebekelerini yeniliyor

Belediye, alt yapı şebekelerini yeniliyor


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerindeki altyapı şebekelerinin yenilendiğini bildirdi.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, şehrin batı girişinde devam eden yol genişletme çalışmaları sırasında, altyapı şebekelerinin de değiştirildiği belirtildi.
     Yol genişletme çalışmalarının devam ettiği ifade edilen açıklamada, şehrin batı girişinde altyapı noktasında da yoğun çalışmalar yapıldığı kaydedildi.
     Kentin batısındaki yol genişletme çalışmaları sırasında önce altyapı çalışmalarının bitirildiği, ondan sonra da üst yapıyla ilgili çalışmalara başlandığı belirtilen açıklamada, eski içme suyu isale hatlarının yeni çelik borularla değiştirildiği vurgulandı.
     Sanayi-Çavuşoğlu bölgesinde de içme suyu şebekesinin yenileme çalışmalarına başlandığı ifade edilen açıklamada, bölgede 7 bin 836 metre içme suyu şebeke hattının yenileyeceği kaydedildi.
     Açıklamada, ayrıca yol genişletme ile alt ve üst yapı çalışmaları devam eden Turgut Temelli Caddesi devamı çevre yolu altında 900 metre uzunluğunda içme suyu boru döşeme çalışmaları ve 850 metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı döşeme çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Belediye, alt yapı şebekelerini yeniliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER