Belediye Başkanı Acar, mahalle sorunlarını kadınlardan

Belediye Başkanı Acar, mahalle sorunlarını kadınlardan dinledi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Yeni Mahalle muhtarı ile mahallede ikamet eden kadınları ağırlayarak, sorunları dinledi.
     Yeni Mahalle Muhtarı ve mahallede ikamet eden kadınlar, Dinar Belediyesine gelerek meclis salonunda Acarla görüştü.
     Mahalle sakinleri, Acardan, mahallelerine yol, doğal gaz ve çocuk oyun parkı gibi hizmetlerin kısa sürede gelmesi talebinde bulundu.
     Sorunları kadınlardan dinlemenin önemine değinen Acar, il genelinde asfalt serme ve kilitli parke taşlı yol yapımı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
     Doğal gaz hattı döşenmesi çalışmalarının yavaş ilerlediğini kaydeden Acar, İlçemizdeki tüm yollardaki çalışmaları tamamlayabiliriz ama doğal gaz hattı döşeme çalışmaları nedeniyle tekrar bozulacak. Yapılan yollar milletin parasıdır, iki kere düşünüp bir kez hareket ettiğimizden harcamalarımızı dikkatli yapıyoruz. İlçedeki yolları geç de olsa sağlam yapacağız dedi.
     Afyon Doğalgaz İşletme Müdürlüğü yetkilileriyle görüşmelerin sürdüğünü ve hat döşeme çalışmaların hızlandırılmasını yönünde taleplerini sık sık aktardıklarını belirten Acar, Yeni Mahalleye doğal gaz hattının geleceğini ve ardından yolların asfaltlanacağını, ayrıca 2 çocuk oyun parkı yapmayı planladıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Acar, mahalle sorunlarını kadınlardan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER