Belediye Başkanı Burma, Çakırlar Orman Korusu

Belediye Başkanı Burma, Çakırlar Orman Korusu gezdi


SAMSUN (A.A) - Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çakırlar Orman Korusunu gezdi.
     Burma, yaklaşık 22 hektarlık alan üzerine kurulan Türkiyenin sayılı su basar ormanlarından biri olan Çakırlar Orman Korusunun ününün arttığını belirtti.
     Burma, şunları dile getirdi:
     Yazı ayrı, kışı ayrı güzel olan ormanımız daha resmi açılışı yapılmadan, ziyaretçi akınına uğramaktadır. Bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum burayı ziyaret edenler bir daha Çakırlardan vazgeçemeyecektir. Onların gördükleri, yaşadıkları güzellikleri eşlerine, dostlarına, komşularına anlatması ile burayı merak edenlerin ve gelenlerin sayısı hızla artmaktadır. Bu da bize yaptığımız çalışmaların takdir edildiğini göstermekle birlikte, yenilerini yapmak için daha gayretli ve azimli olmamızı sağlamaktadır.
     Yalnızca Samsunluların değil tüm Türkiyeden gelen ziyaretçilerin Çakırlar Orman Korusunu ziyaret ettiklerini, bu sayının her geçen gün daha da artacağına inandığını söyleyen Burma, Ormanın içlerine kadar girme imkanı sağlayan yürüyüş yolları, doğa ile iç içe, kuş sesleri arasında kahvaltı ve pide keyfi, çocuk oyun alanları, spor sahaları, tenis kortları, kuş kafesleri bulunan, yazın yemyeşil, kışın bembeyaz bir örtü ile örtünen, her mevsimin ayrı bir tadının yaşandığı bu harika ortamda kim olmak istemez ki. Yeni yapacağımız balık ve kuğu havuzları, hayvanat bahçesi ile ortamı daha renklendireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Burma, Çakırlar Orman Korusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER