Belediye Başkanı Çetinkaya, AML

Belediye Başkanı Çetinkaya, AML-METEMi ziyaret etti -Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle görüştü


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezini (AML-METEM) ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle görüştü.
     Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaretinde, okul müdürü Serdar Özkaleli tarafından karşılandı. Sınıfları ve meslek atölyelerini gezen Çetinkaya, öğrencilerle sohbet etti, yaptıkları çalışmalar ve eğitimleri hakkında bilgi aldı.
     Okul hakkında Başkan Çetinkayaya bilgi veren Özkaleli, okulda yeni bölümlerin açılması için ek atölyelere ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Merkez bina içinde bulunan elektrik trafosunun tehlike arz ettiğini, dışarıya çıkartılması gerektiğini belirten Özkaleli, bu konuda başkan Çetinkayadan yardım istedi.
     Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da eğitim için yapılacak her türlü yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu, bundan dolayı belediye olarak her zaman eğitime destek verdiklerini söyledi.
     Kumlucanın her geçen gün büyüdüğünü, buna paralel olarak okul ihtiyacının arttığına dikkat çeken Çetinkaya, özellikle meslek liselerinin ara eleman yetiştirme konusunda desteklenmeleri gerektiğini ifade etti.
     AML-METEMe yeni bölümler açılabilmesi için atölye ihtiyacını karşılayabileceklerini ve merkez binada bulunan elektrik trafosunun bina dışına alınmasını sağlayacaklarını kaydeden Çetinkaya, ihtiyaçlar konusunda ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüşeceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Çetinkaya, AML Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER