Belediye Başkanı Çetinkaya, Başsavcı Başdaşı ziyaret

Belediye Başkanı Çetinkaya, Başsavcı Başdaşı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaşı makamında ziyaret etti.
     Belediye Başkanı Çetinkaya, Kumluca Baro Temsilcisi Yusuf Göven ve muhtarlar ile Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaşı makamında ziyaret ederek, yeni hizmete giren adliye sarayı nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulundu.
     Çetinkaya, Kumlucanın büyüklüğüne yakışır, yargı mensuplarının rahat bir şekilde görev yapabilecekleri modern bir binaya kavuşmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
     Adliye sarayının bulunduğu Temel Eğitim ve hemen yanında bulunan Cumhuriyet mahallelerine canlılık getireceğini ifade eden Çetinkaya, önümüzdeki günlerde resmi açılış töreni yapılmasının planlandığını anlattı.
     Cumhuriyet Başsavcısı Başdaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni adliye sarayı binasının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Yeni adliye sarayında yargı mensuplarının daha rahat ortamda çalışma imkanı bulacaklarını ifade eden Başdaş, bunun çalışan personelin performansına olumlu etki yapacağını bildirdi.
     Adliye sarayı ve çevresini de gezen Çetinkaya, adliye sarayının çevresinde belediye olarak kaldırım ve asfaltlama çalışması yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Çetinkaya, Başsavcı Başdaşı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER