Belediye Başkanı İça, projelerini anlattı

Belediye Başkanı İça, projelerini anlattı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini projeleri hakkında bilgilendirdi.
     İça, Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonundaki bilgilendirme toplantısında, kentsel dönüşüm ve gelişim alanı, afet riski altındaki alanların dönüşümü, kentsel dönüşüm alanlarının 6306 sayılı kanuna uyarlanması çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
     Yoncalı Termal Kent, Engelsiz, Çevre Dostu ve Dingin Kent Projesi çalışmalarına değinen İça, Uydu Kent diye tanımlanan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Merkez Yerleşkesi, Parmakören Mahallesi, Akkent Mahallesi ve İnköy Mahallesinde 150 bin kişinin yaşayabileceği alanın imara açılması ve alt yapısının projelendirilmesi hakkında da katılımcıları bilgilendiren İça, Kütahya Termal Şehir Otel Projesinin detaylarını anlattı.
     Toplantıya, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, meslek odalarının başkan ve üyeleriyle belediye daire müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Belediye Başkanı İça, projelerini anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER