Belediye Başkanı Özalpten, semt pazarında inceleme

Belediye Başkanı Özalpten, semt pazarında inceleme


ANKARA (A.A) - Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Hacıkara Mahallesinde kurulan semt pazarında incelemelerde bulundu.
     Pazarda esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Özalp, tezgahlarda satılan ürünleri inceleyerek taze ürünlerin satılması konusunda uyarılarda bulundu.
     Pazar yerinde inceleme yaparken vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özalp, pazar yerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında zabıta görevlilerine bildirmelerini istedi.
     Vatandaşlar ve pazar esnafı, pazar yerinin üzerinin en kısa süre içinde kapatılmasını ve yere sergi açmaktansa, düzenli tabla üzerine sergi açarak temiz ortamlarda satış yapmayı beklediklerini ifade ederek, başlatılacak çalışmanın kısa süre içinde bitirilmesi temennilerini ilettiler.
     Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, pazar ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ziyarette pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından dinlediğini söyledi.
     Başkan Özalp, İlçede altyapı çalışmalarının yanında, bu tarz çalışmalarda çok önemli. Vatandaşların en çok alışveriş için geldiği yerler pazarlardır. Bu nedenle esnafın sorunlarını bire bir kendi ağızlarından dinleme fırsatı buluyoruz ve çalışmalarımızın tamamı ilçemizin geleceği için oluyor dedi.
    
     Yayıncı : Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Özalpten, semt pazarında inceleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER