Belediye Başkanı Polattan Bölgesel Amatör Lig

Belediye Başkanı Polattan Bölgesel Amatör Lig takımına ziyaret


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünün antrenmanını izleyerek sporculara tatlı ikram etti.
     Genç Osman Stadında, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk,Başkan Yardımcıları Raci Bayrak, Ali Haydar Karabacak ve Ziyeddin Babacan, Muhasip ve Genel Kaptan Hakan Kobal, Teknik Sorumlu Şükrü Kayalı ve sporcularla bir araya gelen Polat, bu hafta saha ve seyircileri önünde karşılaşacaklara Ardahan Spor maçında galibiyet beklediklerini söyledi.
     Polat, her kesimin kendilerinden 3. lig hedefine başarıyla ulaşmalarını beklediklerini ifade ederek, Bizler elimizden gelen her türlü desteği size vermeye ve sizlerin başarısıyla da övünmeye hazırız dedi.
     Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şentürk ise Polatın her türlü imkanı takım adına sağladığını ifade ederek, Bizler 11 yıllık bir hasreti sonlandırmak için yeni yönetimimizi kurup transferlerimizi yaparak bu ligde varız dedik. Bizlere desteğini esirgemeyen Bayburtun tüm ileri gelenlerine, Sayın Valimiz Hasan İpeke, Milletvekilimiz Bünyamin Özbeke, Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürke, yönetim kurulu üyelerimize ve bizleri her yerde destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Şentürk, Belediye Başkanı Polata, ziyaretinin anısına 69 numaralı ve adının yazılı olduğu forma hediye etti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Polattan Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER