Belediye başkanları İskenderunda toplandı

Belediye başkanları İskenderunda toplandı


HATAY (A.A) - Hataydaki belediye başkanları İskenderun ilçesinde toplandı.
     İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelekin, ev sahipliğinde Belediye Briç Salonunda düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
     Toplantının açılışında yaptığı konuşmada Civelek, belediye başkanları olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirtti.
     Halkın temsilcileri olduklarını ve amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Civelek, Ortadoğuda yaşanan olaylara değinerek birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti.
     Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise düzenlenen birlik ve beraberlik toplantıları önemsediğini söyledi.
     Başkalarının yazdığı senaryoda figüran olmak istemediklerini vurgulayan Savaş, Kendi şehrimizde Hatay halkı olarak aktörlük yapmak istiyoruz. Kendi senaryomuzu kendimiz yazmak istiyoruz. Başkalarının yazdığı senaryoda figüran olmak istemiyoruz. Bizler sadece alt ve üst yapı ile ilgilenmiyoruz. Hatay üzerindeki tehlike geçmiş değil. Birlik ve beraberlik içinde olursak tüm sorunları çözeriz. Ecdadımızdan aldığımız kardeşlik bağlarını geleceğe taşımak istiyoruz. Hangi partiden, görüşten olursak olalım, biz birlikte Türkiyeyiz diye konuştu.
     Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin böylesine toplantılara her zaman ihtiyaç duyulduğunu, sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğini söyledi.
     Düzenlenen toplantıya Hataydaki ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Belediye başkanları İskenderunda toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER