Belediye Başkanları kahvaltıda buluştu

Belediye Başkanları kahvaltıda buluştu


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide bulunan belediye başkanlarının her ay bir araya geldikleri kahvaltılı toplantının ev sahipliğini Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman yaptı.
     Dilovası Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyelerin ortak sorunları ve birlikte çözüm yollarının konuşulduğu kahvaltılı toplantıya Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kanın katıldığı kaydedildi.
     Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, belediye başkanlarına teşekkür ettiğini belirterek, Bizler halkımıza hizmet için çalışmalarımızı özenle yapıyoruz. Tüm başkanlar olarak sorumluluğumuzu biliyor ve ona göre de halkımıza hizmette kusur etmemeye gayret gösteriyoruz dedi.
     Yaman, Gönül birliği yaptığımız başkanlarımızla zaman zaman da güç birliği yaparak daha kaliteli hizmeti halkımızın ayağına götürüyoruz. Bu toplantılılarımız, güç birliğimizi daha da zenginleştirerek ilçelerimizin modern hale getirilmesinde önemli katkıların sağlanacağını ümit ediyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Belediye Başkanları kahvaltıda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER