Belediyenin tahsilat noktası, yeni yerinde hizmete

Belediyenin tahsilat noktası, yeni yerinde hizmete girdi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediyesinin eski belediye hizmet binasında halka kolaylık sağlamak amacıyla oluşturduğu tahsilat noktası, artık yeni yerinde hizmet veriyor.
     Eski hizmet binasının girişinde oluşturulan önceki tahsilat noktası, bir üst kata taşınarak, daha rahat ve konforlu hale getirildi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, yaptığı açıklamada, belediyenin yeni hizmet binasına taşınmasıyla eski belediye binasının girişinde, ödeme noktasını hizmete aldıklarını söyledi.
     Ancak bu ödeme noktasının ihtiyaçları karşılamada yeterli olmadığını ifade eden Onur, Halkımız, soğuk kış günlerinde ödeme kuyruklarında sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Bu tür sıkıntıların önüne geçmek amacıyla eski hizmet binasının ikinci katında yeni bir tahsilat noktası oluşturduk. Bu yeni ödeme merkezimiz halkımıza daha konforlu, daha sağlıklı bir ortam sunacak. Vatandaşlarımız bundan sonra da belediyemizle ilgili her türlü ödemelerini bu noktadan yapmaya devam edebilir dedi.
     Vatandaşlar tahsilat noktasında, belediyeyle ilgili su faturası, emlak, çevre ve temizlik ile ilan ve reklam vergileri ödeyebilecek.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Belediyenin tahsilat noktası, yeni yerinde hizmete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER