Berat kandili

Berat kandili -AK Parti Kastamonu Milletvekili Gülşen: Bu mübarek gecenin ülkemizde ve bölgemizde birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekişmesine vesile olmasını diler, hemşehrilerimin kandilini tebrik ederim


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Berat gecesinin ülkede ve bölgede, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekişmesine vesile olmasını dilediğini, hemşehrilerinin kandili tebrik ettiğini bildirdi.
     Gülşen, mesajında ramazan ayının müjdecisi, af ve rahmet gecesi olan Berat kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Berat kandili, sınırsız af ve merhamet sahibi yüce Allaha sığınmak, tövbe etmek için bir vesiledir. İnsanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırılan kalpleri onarmak için bir fırsattır. Bu mübarek gecenin ülkemizde ve bölgemizde birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekişmesine vesile olmasını diler, hemşehrilerimin kandilini tebrik ederim.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER