Berat Kandili

Berat Kandili -KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın: -Bu mübarek geceler iman bakımından kendimizi tazelememiz, amellerimizi muhasebe etmemiz, gönlümüzü arındırmamız ve ümitlerimizi canlandırmamız için büyük bir fırsattır


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Aydın, mesajında Berat Kandilinde Allahın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını açtığını belirterek, şunları kaydetti:
     Günah, borç ve cezadan kurtulmak anlamına gelen Berat Kandilinde, Yüce Mevla ameli her ne olursa olsun istisnasız bütün kullarını tövbeye davet etmektedir. Allah-ü Tealanın kulları üzerine rahmetinin zuhur edip, müminleri mağfiret ettiği bu gecede, herkesin rızkı tertip edilir, bir yıl içinde olacak bütün işler hükme bağlanır. Şüphesiz ki bu mübarek geceler iman bakımından kendimizi tazelememiz, amellerimizi muhasebe etmemiz, gönlümüzü arındırmamız ve ümitlerimizi canlandırmamız için büyük bir fırsattır. KÜ olarak milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutlar, bu gecenin verdiği müjdenin farkında olarak birlik, beraberlik ve barış dolu günlere ulaşmayı Yüce Allahtan dileriz.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER