Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulunda bazı bölümlerin

Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulunda bazı bölümlerin kapatıldığı iddiası -Beşikdüzü Belediye Başkanı Uzun: Böyle bir durumda alınan karar şok etmiştir


TRABZON (A.A) - Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Meslek Yüksek Okulunda bazı bölümlerin kapatıldığını öne sürerek, Böyle bir durumda alınan karar şok etmiştir dedi.
     Uzun, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Senatosunun, Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulunda 5 bölümün kapatılmasıyla ilgili karar aldığını belirterek, Halk olarak biz fakülteye hazırken böyle bir durumla karşılaştık. Fakülte beklerken evdeki bulgurdan olduk dedi.
     Alınan bu karar ile Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulunda eğitim öğretim gören bin 200 öğrencinin ilçeden ayrılacağını iddia eden Uzun, şunları kaydetti:
     Okulumuzun 10 bölümünde toplam 2 bin 300 öğrenci var. Bölümlere olan talep fazla ve tam kadro eğitim görüyorlar. Öğretim üyesi konusunda sıkıntı yok. Fiziki olarak herhangi bir eksiklik yok. Karadeniz Bölgesindeki ISO belgeli, eğitim öğretim veren en önemli okul durumunda. Gerek kampüs, gerekse özel ve devlet öğrenci yurdu konusunda barınma sorununun olmadığı bir ilçe. Böyle bir durumda alınan karar şok etmiştir. Biz bu kararın düzeltilmesini ve ilgililerin aklını başına alıp bu karardan vazgeçmelerini talep ediyorum.
    
     Muhabir: Muhammed Taş / Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulunda bazı bölümlerin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER