Beşiktaşın Boluda tesis yapma çalışmaları

Beşiktaşın Boluda tesis yapma çalışmaları -Bolu Valisi Özçimen: Biz bu tesis çalışması için her türlü yardıma varız -Aslında Galatasarayın da geç kalmamasını diliyoruz. Çok büyük şey kaçırıyorlar. Biran önce irtibat kurulması


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Beşiktaşın Boluda yapmayı planladıkları tesis için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.
     Özçimen, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalayın Boluda tesis yapımı hakkında yaptığı incelemelere ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşa çok sıcak bir karşılama yaptık. Bizim doğamız, zaten herkesi kendisine hayran bırakan bir doğa. Beşiktaş da aynı tepkileri verdi şeklinde konuştu.
     Beşiktaş yetkililerinin Boludaki izlenimlerinin yönetim kurulu toplantısında değerlendirilerek bir çalışma başlatılacağını belirten Özçimen, Şimdi ifadeler, nişan yapıldı, söz kesildi, artık düğünü bekliyoruz şeklinde. Onlar buradaki izlenimlerini yönetim kurulunda değerlendirecekler. Oradan çıkacak karara göre peyzaj mimarları gelip bakacaklar. Ondan sonra biz onlara her türlü desteği vereceğiz. Biz, bu tesis çalışması için her türlü yardıma varız ifadesini kullandı.
     Özçimen, Galatasarayı da Boluya beklediklerini dile getirerek, Galatasarayın geç kalmamasını istedi.
     Çok büyük şey kaçırıyorlar. Biran önce irtibat kurulması gerekiyor diyen Özçimen, burada Galatasaraya ve Beşiktaşa yetecek yerlerin bulunduğunu anlatarak, takım yetkililerinin kente gelmesini beklediklerini dile getirdi.
     Özçimen, Galatasarayın tesis yapmak için girişimde bulunması gerektiğini kaydederek, Fenerbahçenin Topuk Yaylasında olması, Beşiktaşın Boluya gelmesi, bunlara kendi çapında bir rakip daha lazım. Galatasarayın da burada olması gerekiyor dedi.
     Bolunun gelecek yıllarda spor turizminde iddialı bir çıkış yapacağını belirten Özçimen, kentin deniz turizmi hariç bütün turizm alanlarında olma potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.
     Özçimen, Türk takımlarının yurt dışı yerine yurt içinde kamp yapmaları gerektiğini anlatarak, Boluda yapılan ve ileride yapılacak olan tesislerin tamamlanmasının ardından birçok spor takımının Boluyu tercih edeceğini söyledi.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Beşiktaşın Boluda tesis yapma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER